Varför inte eget företag?

Vill du äga mer av ditt eget liv?

Som egen företagare finns det en del att tänka på, vill du ha mer fritid skall du läsa detta.

Har du tänkt dig din semester så här?

Hyr en arbetsgivare inte eget företag

Eller så här?

Vill du ha mer fritid till din familj, vänner, din hobby, eller att inte behöva tänka på alla krav som ställs på en egen företagare? Tänk en hel semester utan att ha en massa papper att ta hand om när du kommer hem, eller under din semester, du kanske kan ta några extra dagar ledigt istället? Eller helt enkelt jobba mer och tjäna ännu mer pengar, anledningarna är fler än en.

Vad du måste tänka på när du har eget företag

Det kan ju vara bra att skaffa ett bokföringsprogram, och ett faktureringsprogram. Sedan bör du lära dig dessa så att det inte uppstår några felaktigheter vid din deklaration. Vi har alla program och en redovisningskonsult som sköter detta.

En balansräkning som visar företagets ekonomiska ställning med tillgångar, skulder och eget kapital på räkenskapsårets sista dag. En resultaträkning som visar det gångna räkenskapsårets intäkter, kostnader och resultat. Det behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss.

Du som har en omsättning på högst tre miljoner kronor får upprätta ett förenklat årsbokslut enligt K1-regelverket. Om omsättningen är högre måste du upprätta ett vanligt årsbokslut. Det behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss.

Din verksamhet och dina behov avgör vilka försäkringar du behöver skaffa. Viktigt att tänka på är att din hemförsäkring inte gäller för näringsverksamheten. Genom Hyrenarbetsgivare.se har du en grundförsäkring som ingår. Genom arbetsgivaravgiften betalar du till det grundläggande försäkringsskyddet för dina anställda. Om du som arbetsgivare är bunden av kollektivavtal eller häng avtal måste du teckna så kallade avtalsförsäkringar för dina anställda. Försäkringarna har förhandlats fram centralt mellan arbetsgivare- och arbetstagarorganisationerna. Även om du inte är bunden av kollektivavtal eller häng avtal kan du välja att teckna avtalsförsäkringar eller motsvarande för dina anställda. Detta behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss, registrera bara din/dina medarbetare i vår databas så har dem också en grundförsäkring. Vi hjälper även till med tjänstepensionen till alla medlemmar utan extra kostnad.

Välkommen till Skatteverket, tala in din begäran så skickar vi dig vidare till rätt avdelning. Nu gäller det att säga rätt sak, inte en bra grej om man är nybörjare i Svenska språket, men skulle du ändå lyckas att bli kopplad till rätt avdelning så låter det i regel så här: Du är nu placerad i kö, du har plats 188 i kön, din väntetid beräknas bli xxxxx antal minuter, antingen lägger man på, eller så tappar man dyrbar tid på att bara vänta, vänta, och åter vänta, hur mycket har du förlorat i pengar och tålamod när du eventuellt har fått det beskedet du ville ha? Dessa problem behöver du inte om du fakturerar genom oss.

Du beskattas för ditt överskott i företaget, tänk nu på att det är din privatekonomi det gäller. Vi ser till att du inte får några obehagliga överraskningar när du skall deklarera.

Som enskild näringsidkare ska du avsluta den löpande bokföringen med ett förenklat årsbokslut, ett vanligt årsbokslut eller med en årsredovisning. Det behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss.

Först skall du registrera en enskild firma, det kostar inget, men du kanske vill registrera ett eget företagsnamn, det kostar en del. Det behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss. När du startar enskild näringsverksamhet skall du ansöka om att bli godkänd för F-skatt. Tänk på att om du har en viss typ av anmärkning så kan det bli problem. Hyrenarbetsgivare.se har godkänd F-skatt. När du startar enskild näringsverksamhet skall du ansöka om momsregistrering för att kunna betala moms. Hyrenarbetsgivare.se är redan momsregistrerad.

Om din omsättning är högre än tre miljoner kronor per år måste du upprätta ett vanligt årsbokslut enligt bokföringslagen och annan normgivning från Bokföringsnämnden. Du kan också välja att frivilligt upprätta ett vanligt årsbokslut, även om din verksamhet har lägre årsomsättning än tre miljoner kronor. Det behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss.

Du måste anmäla dig som arbetsgivare till Skatteverket som då skickar ut skattedeklarationer till dig varje månad. Du redovisar och betalar in arbetsgivaravgifter och avdragen skatt för dina anställda till Skatteverket. Att anställa någon handlar både om att hitta rätt person för din verksamhet och att följa de regler som gäller för dig som arbetsgivare. Anställningsvillkoren avtalar du och den anställde själva om, med hänsyn till gällande lagar och kollektivavtal. Detta behöver du inte tänka på om du fakturerar genom oss, registrera bara din/dina medarbetare i vår databas så sköter vi resten.

Du har obegränsat personligt ekonomiskt ansvar. Det betyder att du får betala företagets skulder med dina privata pengar om pengarna i företaget inte räcker till. Glöm det personliga ansvaret när du fakturerar genom oss.

Marknadsundersökning

Marknadsundersökningen gjordes av 100 medlemmar.
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin

© 2017 Hyrenarbetsgivare.se

DETTA VISSTE DU INTE!

Ca: 40% av våra medlemmar är före detta egna företagare!

Det finns ju självklart en anledning till att dem har lagt ner sitt företag och använder vår tjänst istället.

Administrationen har i deras fall som företagare tagit mer av deras produktiva tid än det har tagit att skaffa nya projekt.

Läs mer på nedanstående länk så förstår du varför fler och fler använder våra tjänster.

Var smart du också, fakturera utan avgift!

 VARFÖR INTE EGET FÖRETAG?

ALLT DETTA INGÅR!

Den rödmarkerade texten i koden byter du ut mot din egen unika kod som du finner när du har loggat in och klickat på ”Värva en medlem” , den kan se ut så här.

b627e8845516b91677b6b45069bcf7571db77aee

<A HREF=”https://hyrenarbetsgivare.mrsta.se/ui/login.php?canvass_code=Byt ut denna text mot din unika kod” target=”_blank”><IMG SRC=”https://www.coolfinans.se/banner/arbetsgivare-januari-februari.gif” alt=”” border=0></a>

Kopiera hela ovanstående textkod och klistra in som html på din hemsida.

Den rödmarkerade texten i koden byter du ut mot din egen unika kod som du finner när du har loggat in och klickat på ”Värva en medlem” , den kan se ut så här.

b627e8845516b91677b6b45069bcf7571db77aee

<a href=”https://hyrenarbetsgivare.mrsta.se/ui/login.php?canvass_code=Byt ut denna text mot din unika kod” target=”_blank”>Hyrenarbetsgivare.se;/a>

Kopiera hela ovanstående kursiva texkod och klistra in som html på din hemsida.

Den rödmarkerade texten i koden byter du ut mot din egen unika kod som du finner när du har loggat in och klickat på ”Värva en medlem” , den kan se ut så här.

b627e8845516b91677b6b45069bcf7571db77aee

<a href=”https://hyrenarbetsgivare.mrsta.se/ui/login.php?canvass_code=Byt ut denna text mot din unika kod” target=”_blank”>Är du Frilansare utan eget företag? Anlita Hyrenarbetsgivare.se och fakturera till marknadens lägsta avgift, endast 4,95%, Pengarna betalas ut inom 24 timmar: Klicka här >>></a>

Kopiera hela ovanstående kursiva texkod och klistra in som html på din hemsida.

Mobilanvändare, dra dom grå fälten till vänster för att se uträkningen

Mobilanvändare, dra dom beige fälten till vänster för att se uträkningen

Advokat
Brottmålsadvokat
Tvistemålsadvokat

Affärsjurist
Arbetsrättsjurist
Bankjurist
Bolagsjurist
Familjerättsjurist
Fastighetsjurist
Företagsjurist
Försäkringsjurist
Immaterialrättsjurist
Patentjurist
Skattejurist
Upphovsrättsjurist
Varumärkesjurist